Jobba med mig

De som jobbat med mig säger att jag är en grym kombination av professionalism och vanlig hederlig människa. Själv beskriver jag mig som en som vant tätar hål, lyssnar mellan raderna och får förtroende även i de snårigaste av skogar. Oavsett om jag är anställd eller frilansar.

Distans eller på plats, du väljer

Med bakgrund inom både byrå och myndighetsvärld är paletten bred och pennan vass. Jag jobbar både på distans och hos dig som kund, allt beroende på uppdrag och vad som passar dig bäst. Det ryms många roller, kompetenser och kvaliteter i den här kvinnan. Här är några:

  • Webbcopy
  • UX-copy
  • Content Manager
  • Content Creator
  • Innehållsstrateg
  • Webbredaktör
  • Kommunikatör
  • Webbkommunikatör

Webbcopy: vässar din SEO och tonalitet

Att skriva för webben kan låta lätt men det är ett hantverk som ställer stora krav på personen bakom tangenterna. Jag har inte bara koll på målgruppen, budskapet och varumärket utan även konverteringsoptimering och SEO. Jag kan också hjälpa dig att identifiera och dokumentera tonen, förslagsvis i en tonalitetsguide med konkreta exempel.

Content Creator: höjer din produktionstakt

Börjar tiden eller backloggen sina? Jag djupdyker vant in vitt skilda ämnesområden och ser till att du får ett gäng nya redaktionella artiklar till din Content Marketing-satsning eller fler mejl till ditt Marketing Automation-system. Och ja, jag skriver för nyhetsbrev också.

Innehållsstrateg: sätter planen som tar dig framåt

Ofta har du koll på målgrupperna, har en känsla för tonen och vet vad du vill säga. Kruxet är ofta att få ihop pusslet till en helhet. Det är där jag kommer in. Vi benar ut delarna och sätter ihop dem till en innehållsstrategi som får din verksamhets kanaler att linjera och kommunikation att nå fram.

Webbredaktör: blir grundbulten i bygget

“Har du jobbat med WordPress?” Frågan om CMS-vana är ständigt återkommande. Jag har visserligen jobbat i just WordPress, men också sju andra publiceringssystem. Att snabbt sätta sig in i din sitestruktur, dina avvikelser och genvägar är därmed en del av min vardag. Att strukturera stora mängder komplext innehåll likaså. Jag skriver, migrerar och publicerar. Du bestämmer omfattningen.

(Myndighets)kommunikatör: tar helheten i famnen med kort uppstart

Flerårig erfarenhet som kommunikatör i myndighetsvärlden ger mig en briljant bas att stå på när det kommer till breda kommunikationsuppdrag i komplexa organisationer. Jag har koll på upphandlandet, avropandet, regleringsbreven, diplomatin och klarspråket.

Strukturmänniska och prestigelös skribent

Jag vet att du ibland bara behöver någon som gör det där som ingen hinner. Eller okej, rent krasst – det som ingen VILL göra. Ofta handlar det om att sammanställa stora mängder underlag eller fräscha upp intranätets mallar. Ta in mig på timme och problemet är löst.

När folket säger sitt

Jag har jobbat med Johanna i flertalet projekt och sällan har jag funnit ett samarbete så smidigt, pragmatisk och självgående. Johanna är kreativ, finurlig, snabb, effektiv och tar gärna en ledande roll i våra projekt. Kan varmt rekommendera Johanna till båda kunder och vänner. Inte till konkurrenter dock 🙂

Jakob Pernvik, CEO Triggerfish

Johanna är en person med stor passion för att skapa content som både utgår ifrån läsaren men samtidigt får fram det budskap som avsändaren önskar.

Marie Dellbrant, Head of Communication and Digital, BMW Northern Europe

Släng iväg ett mail

Så.
Vill du få en text ur händerna? Släng iväg ett mail.
Vill du bolla något först? Släng iväg ett mail.
Vill du bli klar snabbare? Släng iväg ett mail.