Födelsedagsminnen och hur jag blev dissad av ett kylskåp

Förra året, just den här lördagen, stod jag, Tessan och våra respektive familjer redo att ta emot 68 gäster på Trädgårdsfest vid havet för att fira våra 30 år under solen. Nu är de två förstnämnda på Bali och har precis langat på ytterligare en årsring. Här kommer en kort lista över vad som hänt under året som gått.

Födda med 48 timmars mellanrum. Nu har vi precis firat den 10e födelsedagen ihop <3

Bästa resan
Jag skulle ju kunna krångla till det här svaret men det är egentligen enkelt. Det är givetvis den här fantastiska resan jag är ute på nu!

Största utmaningen
Jobbet. Det var ett år fullt av uppvaknanden kring vad jag vill göra, vad jag behöver för att trivas och vad jag behöver jobba på för att hitta en bättre balans.

Sorgligaste minnet
När älskade kissen Sally fick somna in i april… Nästan 15 år av companionship och plötsligt borta. Usch vad djur gör avtryck i ens liv. Älskar den där kissen forever. Hon som fick namnet Sally eftersom hon såg lika tokig ut som Maria Lundqvist knasiga karaktär Sally kändes. <3

Mest stolt över
Att jag tog beslutet att följa en dröm jag haft läääänge – to relocate my ass to Bali.

Tuffaste utmaningen
Skapa balans mellan arbetsliv och privatliv. Får fan jobba vidare på den alltså…

Mest minnesvärda kvällen
Kanske var det för att det hände så nyligen, kanske var det för att det var en av de sista gångerna lilla familjen Borgström var samlad innan jag drog men kvällen på Mama Mia the party var helt klart en av de mest minnesvärda jag haft på länge. Mat, dryck och underhållning på hög nivå PLUS dans på sluttampen. Det kan ju knappast bli annat än kanon <3

Största Tinder-floppen
Jo, det är den som aldrig blev av. Vi hade snackat på Tinder i en vecka, han var jävligt på och till slut gick jag med på att ses på fredagen efter jobbet. Trots att jag var sönderstressad. Trots att jag var trött som en åsna och helst vill dö i sängen kl 18. På fredag dag snackar vi lite och bestämmer att vi siktar på 18.30.

Jag har då inte varit på dejt på flera månader och tänker att fan, u gotta get out there girl, vilket innebär att jag tackar nej till att joina tjejkompisarna på deras helkväll. Stressar hem från jobbet, duschar, sminkar om mig, slänger på mig en klänning… Klockan är 17.30 när det plingar till i telefonen och jag läser “Päronens kylskåp har pajjat, vet inte riktigt vilken tid jag dyker upp”. Hm… okej, svarar jag. “Snackar vi typ 20.00 då kanske? Bara så jag har något att förhålla mig till?”

Tystnad.

18.00: Hade varit fint å veta menar jag 🙂

Tystnad.

19.30: Hoho, fick även du kortslutning eller var det bara kylskåpet?

Tystnad.

20.30: Om du inte hade velat träffa mig hade det varit jävligt mycket enklare att bara säga det…

Tystnad.

22.30: Okej. Så här är läget. Jag är sällan förbannad. Jag skriver aldrig otrevligheter till folk. Men något som gör mig vansinnig är när man inte respekterar andra människors tid. Du vill uppenbarligen inte ses. Säg det då. Skyll inte på ett jävla kylskåp. Jag föreslår att du följer rådet från din terapeut och plussar på några timmar ytterligare för att “verkligen komma till botten med dig själv”. Du kanske hittar lite surnad mjölk i nedersta lådan. HEJDÅ.

Vad händer?

Tystnad.

Fortfarande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *