En man och hans bröstficka

Han gräver. Gräver länge. Onaturligt länge. Tar upp ett papper. Viker det några gånger. Försöker trycka ner det i fickan. Går inte. Tar upp det igen. Med åker också något som ser ut att vara ett pass. Å ett papper till. Viker pappren igen. Nytt försök ner i fickan. Men hallå, ska du sluta någongång? Hela världen går inte ner i den där jävla fickan. Sluta fippla, relax mannen. Jag biter mig i tungan.

Han verkar resa ensam. Som jag då. Jag gillar inte ordet ensam. För visst låter ensam lite sorgligt? Jag tror jag kör på solo i fortsättningen. Soloresande, vad säger ni? Låter bra va. Ja.

Bröstfickemannen har stirrat tomt framför sig hela resan. Ingen film. Ingen musik. Jag undrar var han ska. Inte till Bali i alla fall. Han ser helfel ut för det resemålet. För gråbeige klädstil. Han kommer nog stanna i Bangkok. Men först ska han gräva lite till i bröstfickan utan slut.

4 reaktion på “En man och hans bröstficka”

  1. Hej Boo. Önskar dig en skön resa. Vart har du styrt den där klippan? Polaren är också på Bali i några veckor till. Kan skicka dig numret så kanske du kan övertala honom att dyka med dig, han har bara ca 5000 dyk i bagaget.

    1. Kuuuul, bara 5000?! Aja, jag slår honom lätt. Not. Men langa på haha! Och tack 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *