Det här är ingen kris

“Åker du dit för att hitta dig själv eller?”

Du vet det där lilla du faktiskt vet om dig själv, just i detta nu? Typ vilken mat du diggar, vilka intressen som får dina timmar att ticka, vilka människor du står ut med och inte, vilka skämt som får dig att skratta likt en åsna och vilka Rädda Willy-inspirerade filmer som får tårkanalerna att gå igång som om du hånglat med en gullök.

Där någonstans, där hittar du dig själv.

Du blir INTE KLOKARE av att spendera alla dina savings på några månader. Du blir INTE SMARTARE av att säga upp dig från ett fast jobb när konjunkturen pekar nedåt. Du blir INTE MINDRE MATERIALKÅT av att hyra ut din käraste ägodel på 36 kvm. Du blir INTE MER GRUNDAD av att spendera långa perioder helt själv varvat med perioder där du ska sova med 10 andra brudar i ett avlångt rum där säkert minst en smugglat in en snubbe som tror han är tyst när han kommer. Du blir INTE DRIFTIGARE av att spendera tiden i ett land där du konstant är svettig på överläppen och du därför snor alla servetter du ser i löpande baddningssyfte.

Jag gör detta för att jag vet vem jag är. Vad jag vill. Vad jag behöver. Allt det fantastiska med Sverige finns kvar. Jag behöver bara göra annat ett tag. Som en Tinder-dejt sa (det här är för övrigt det bästa jag fått ut från Tinder senaste året): Du är inte lost. Du bara är.

Så nu åker jag till Bali för att bara vara. Inte hitta mig själv. Möjligtvis hittar jag MER av mig själv, men det är en annan historia.

Hoppas du hakar på <3

6 reaktion på “Det här är ingen kris”

  1. Vilket du gör så jädra rätt i! Ser SÅ fram emot att få följa när du bara är. KRAM!

  2. Tycker du gör så rätt! Blir ännu en historia i bagaget som berikar och får dig att växa. Följer dig på håll hemifrån❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *